RENEW LIFT STAROSNA GRANICA I CENA TRETMANA

RENEW LIFT STAROSNA GRANICA I CENA TRETMANA

 

 

Renew lift tretman se preporucuje, kada su se vec na kozi pojavili prvi znaci starenja, gubitak tonusa, dehidratacija, prve bore, blago uocljivi podocnjaci, kada se radi Renew Lift Lite tretman, kao i kada se primećuje značajan gubitak tonusa, opuštanje obraza i ozbiljnije bore, kada se preporučuje kompletan ultrazvučni lifting!

To je najcesce starosna dob od 30 godina pa na više!

Rezultati i sam protokol izvodjenja tretmana, zavise od trenutnog stanja koze i problema koji se resava!

 

RENEW LIFT LITE –  CENA TRETMANA

 Renew lift Lite tretman, kod kože sa prvim znakovima starenja, gde nije potreban kompletan nehiruski facelifing,  vec zaustavljanje procesa starenja i brisanje tih pocetnih znakova starenja, (tretira se celo lice i/ ili vrat i dekolte) i preporucuje se serija od 2 tretmana, sa razmakom od najmanje mesec dana).
Cena po tretmanu  za lice je 150 eura, za  vrat i dekolte  150 eura!

 

Cena za Renew lift – kompletan nehiruski lifting je 350 eura po regiji, a regije su:

  • Celo i periorbitalni deo (regija oko ociju);

  • donja polovina lica (obrazi) i podbradak;

  • podbradak i vrat;

  • dekolte;

     

U okviru prikazanih regija mogu se napraviti različite kombinacije, u zavisnosti od potreba.
Tako je moguće uraditi donju polovinu lica i podočnjake, bez tretiranja čela i gornjih kapaka ili samo čelo, bez gornjih kapaka i podočnjaka! Cena se u tom slučaju koriguje i precizira na konsultacijama, koje prethode tretmanu!

Radi se samo jedan tretman, efekti traju 2-3 godine, kada se tretman može ponoviti! Trajanje efekata tretmana zavisi i od fiziološkog potencijala kože i nege nakon tretmana!

S ciljem postizanja maksimalno dobrih rezultata, bilo bi idealno raditi jedan tretman godišnje, kada se poboljšavaju efekti postignuti prethodnim tretmanom i istovremeno održavaju!

Tretmanu prethodi jedan konsultativni susret, gde se do detalja objasnjava metoda i gde ste u prilici da vidite fotografije pre i posle, klijenata koji su uradili tretman kod nas i koji su dozvolili da Vam pokažemo fotografije! Na konsultacijama možemo da preciziramo šta je to Vašem licu potrebno i ukoliko ovom metodom ne možemo da rešimo problem koji Vam smeta, to Vam kažemo i preporučimo alternativu!

Konsultacije su besplatne i unapred se zakazuju. Traju oko 20 minuta!

Nakon tretmana dobijate instrukcije o daljoj nezi, kao i preporuke o svemu što može da doprinese postizanju što boljih rezultata i dugom održavanju istih. Takodje dobijate preporuke šta nikako ne smete da radite neposredno pre i nakon tretmana,  sa ciljem postizanja što kompletnijih  i boljih rezultata!

Cene u eurima, konvertuju se u dinare po sredenjem kursu NBS na dan plaćanja!

 

 

 

Zakažite Vaše Renew lift konsultacije ovde!

(Ovaj tekst, autorsko je delo „Maa’ra“ tima i rezultat je dugogodišnjeg iskustva. Nije prepisan sa novinskih portala ili drugih sajtova!)

 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*